Szolgáltatásaink

Esküvői Tanácsadás

Képzeljétek el ezt úgy, mint egy baráti hangulatban történő beszélgetést. Tanácsot adunk, hogyan szervezzétek meg saját esküvőtöket, hogy az a lehető legjobban sikerüljön, ahogyan az Életetek legboldogabb napjához illik. Igényetek szerint együtt kiválaszthatjuk a megfelelő esküvői személyzetet (Zenész/DJ, Vőfély/Ceremóniamester, Helyszín, stb.).

Komplett esküvőszervezés

Ez a csomag az esküvőtök teljeskörű megszervezését tartalmazza, akár a legény/lánybúcsútól kezdődően egészen a hajnalig tartó mulatság végéig. Kiválasztjuk a számotokra legmegfelelőbb szolgáltatókat, szigorúan egyéni igényeitek és szakmai szempontok alapján. A teljes csomag tartalmazza a folyamatos konzultációt, a jelenlétünket az esküvő teljes ideje alatt, hogy Nektek kizárólag a nagy napra kelljen koncentrálnotok és hogy minden zökkenőmentes legyen.

  • Amennyiben teljes csomagunkat választjátok, az első találkozónkat követően egyedi árajánlatot készítünk nektek. 

Esküvői koordináció/lebonyolítás

Ha megszerveztétek esküvőtöket, de a jeles napon csak a pillanatra és vendégeitekre szeretnétek koncentrálni, vállaljuk az aznapi koordinációt és esküvőtök teljes lebonyolítását a helyszínen. Ez a csomag tartalmazza a forgatókönyv közös elkészítését, a szolgáltatókkal történő konzultációt, helyszínbejárást és az folyamatos konzultációt az esküvőt megelőző időszakban.

Legény és Lánybúcsú szervezése

Az esküvő mellett természetesen a legény és lánybúcsú is nagy fontossággal és odafigyeléssel bír. Ha egy igazán színvonalas bulit szeretnétek, mi megszervezzük nektek. Segítünk a legjobb helyszín kiválasztásában, megrendeljük nektek azokat a szolgáltatókat, akik biztosítják mindazt, ami egy tökéletes bulihoz szükséges.

A komplett esküvőszervezés csomagunk tartalmazza a legény és lánybúcsú szervezését is!

Konferenciák, üzleti reggelik, ebédek, vacsorák teljeskörű szervezése

Ez a szolgáltatás egyedi igények szerint, bármilyen konferencia, vagy üzleti találkozó, termékbemutató megszervezését és lebonyolítását tartalmazza.

Az első találkozónkat követően és az igények megbeszélése után egyedi árajánlatot készítünk!

Rendezvény italszolgáltatás, koktél- és limonádébár

- Kézműves limonádék

- Alkoholos és alkoholmentes koktélok 

- Kávékülönlegességek, kávéitalok

- Üdítők, energiaitalok, ásványvizek

- Koktél- és limonádébár

Teljeskörű szolgáltatása, személyzettel, kitelepüléssel


Akár korlátlan fogyasztási lehetőséggel! 

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

© 2022 GV Event & Wedding . Minden jog fenntartva

 
 
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el